Sadevesijärjestelmät

Hyvin suunniteltu ja oikein asennettu sadevesijärjestelmä on sekä rakennuksen elinkaarta pidentävä että korjaustarvetta vähentävä investointi.

Sadevesijärjestelmä koostuu vesikouruista, alastuloista ja näiden kiinnikkeistä. Kourumme ovat saumatonta molemmin puolin puraalipinnoitettua peltiä sekä pyöreänä että kantikkaana. Kiinikeet voidaan asentaa sisä- tai ulkopuolisena. Alastulot voidaan samoin valita joko kantikkaana tai pyöreänä. Väreistä löytyy kaikki Ruukin värikartan vaihtoehdot.

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista suorittaa esimerkiksi huolto- ja puhdistustoimenpiteitä.

Lumiesteiden tarkoitus on ehkäistä katolta putoavaa lunta ja jäätä. Jos katolta putoava lumi aiheuttaa vahinkoa, on vastuunkantajana yleensä kiinteistön omistaja.

Tikkaat ovat tärkeä poistumistie esimerkiksi tulipalon sattuessa.

Rakennus- ja saneeraustyöt  Asbestikartoitukset ja purkutyöt

Teemme uudisrakentamista, huoneistoremontointia, vesivahinkokohteita, kypyhuone-ja saunaremontit. Yrityksellämme on VTT-Vedeneristys sertifikaatti ja asbestipurkuluvat kartoitusta ja purkua varten.

Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset sekä taloyhtiöt, toimialueinamme pääasiassa Keski-Suomi ja Uusimaa, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa. Suoritamme ulko- ja sisämaalaukset  alusta loppuun takuutyönä.

Sälekaihtimet

Sälekaihtimemme ovat kotimaisia laadukkaita, alumiinisia kaihtimia.

Värivaihtoehtoja on yli 40. Perinteisesti sälekaihdin on 25 mm leveä, mutta voimme tarjota vaihtoehtona myös 16 mm mikrosälekaihtimet.

Kaikki kaihtimet toimitetaan kokonaispakettina mittauksesta asennukseen takuutyönä.

Markiisit

Ikkunamarkiisit suojaavat kodin, toimistojen ja liiketilojen sisätilat suoralta auringonpaahteelta ja tasaavat lämpötilan vaihteluita tehokkaasti. Ne myös suojaavat mm. huonekaluja sekä yrityksen tuotteita tehokkaasti auringolta.

Laadukas markiisi antaa talolle arvokkuutta ja uutta ilmettä sekä toimii näkösuojana.

Kattoremontit ja pesut

Teemme peltikatot takuutyönä eri profiileilla. Yrityksellämme on asbestipurkulupa, joten niitä vaativat työkohteet toteutamme turvallisesti nykyaikaisin menetelmin ja laittein.

Osoite

Autokuja 1

42100 Jämsä

Puhelin.

+358 40 961 4651

Sähköposti

myynti@rakpower.com

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)